میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

موبایل قاپی برای مخارج عیاشی

با وقوع چند فقره سرقت تلفن همراه در شامگاه های چند روز اخیر در محدوده کلانتری ۱۱۷ جوادیه مشخص شد که سارقان ۲ موتورسوار جوان بوده و با استفاده از تاریکی هوا سرقت هایشان انجام می دهند.
کد خبر: ۹۴۹۱۲۵
| |
8914 بازدید
موبایل قاپی برای مخارج عیاشی

سرکلانتر هفتم پلیس پایتخت از دستگیری ۲ موبایل قاپ جوان با ۲۱ فقره سرقت خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، سرهنگ دوست علی جلیلیان گفت: با وقوع چند فقره سرقت تلفن همراه در شامگاه های چند روز اخیر در محدوده کلانتری ۱۱۷ جوادیه مشخص شد که سارقان ۲ موتورسوار جوان بوده و با استفاده از تاریکی هوا سرقت هایشان انجام می دهند.

وی عنوان داشت: برای شناسایی سارقان، تعداد گشت زنی های هدفمند در محدوده کلانتری جوادیه افزایش یافت تا اینکه ساعت ۰۱:۴۵ بامداد امروز ماموران گشت انتظامی کلانتری هنگام گشت زنی در محدوده میدان شوش به ۲ موتور سوار جوان برخورد کردند که پلاک انتظامی موتورسیکلشان ناخوانا بود.

سرکلانتر هفتم عنوان کرد: عملیات تعقیب و گریز متهمان آغاز شد و مأموران پس از مدتی تعقیب و گریز موفق شدند هر ۲ موتورسوار را دستگیر و در بررسی های بیشتر از متهمان ۵ دستگاه گوشی سرقتی و یک گردنبند طلا و تعدادی کارت عابر بانک مربوط به سایر اشخاص کشف کنند.

وی تصریح کرد: متهمان پس از انتقال به کلانتری جوادیه به ۲۱ فقره سرقت تلفن همراه با همکاری یکدیگر اعتراف و انگیزه خود را از سرقت ها تامین هزینه خوشگذرانی اعلام کردند. شناسایی مال باختگان و کشف سایر جرائم مشابه در دستور کار قرار دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت