صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زندان ابوغریب به زودی بازگشایی می‌شود

وزارت دادگستری عراق فاش کرد به زودی زندان مرکزی بغداد، "ابوغریب" سابق را پس از بازسازی و افزایش گنجایش و توسعه آن افتتاح می‌کند.
کد خبر: ۹۴۶۸۵۴
| |
3395 بازدید

وزارت دادگستری عراق فاش کرد به زودی زندان مرکزی بغداد، "ابوغریب" سابق را پس از بازسازی و افزایش گنجایش و توسعه آن افتتاح می‌کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه الصباح امروز پنج‌شنبه به نقل از ثائر الجبوری، سخنگوی وزارت دادگستری عراق نوشت: هدف مرکز اصلاحات عراق از افتتاح زندان مرکزی بغداد آن است که ساکنان این مرکز به اشخاصی سودمند برای جامعه‌شان تبدیل شوند.

الجبوری در ادامه گفت: در عراق سال‌هاست هیچ گونه مورد نقض حقوق بشر ثبت نشده است و این را سازمان ملل و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به عنوان طرف‌های بین‌المللی ناظر که بازدیدهای مستمری از زندان‌های اصلاحی عراق دارند، تأیید می‌کنند.

مرکز بازپروری عراق به دنبال آن است زندان مرکزی بغداد را در اسرع وقت افتتاح کند.

این زندان در فاصله ۳۲ کیلومتری غرب بغداد قرار دارد. این زندان پس از ورود نیروهای آمریکایی به عراق توسط نیروهای ائتلاف استفاده شد و به بدرفتاری با زندانیان آن شناخته می‌شود. در سال ۲۰۱۴ وزارت دادگستری عراق این زندان را به دلایل امنیتی تعطیل کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟