صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

یک بازیکن خارجی دیگر پرسپولیس هم فسخ می‌کند؟

کد خبر: ۹۴۱۶۶۵
| |
5993 بازدید

قرار بود بشار رسن هافبک ملی‌پوش و عراقی باشگاه پرسپولیس ۲ یا ۳ روز بعد از بازگشت به ایران بخشی از مطالباتش که از فصل پیش هم طلب دارد را دریافت کند، اما طبق اخبار منتشره هنوز این اتفاق نیفتاده است و این بازیکن که اغلب نیمکت نشین بوده و اجازه حضور در جام خلیج فارس را هم پیدا نکرده، بشدت ناراحت شده است.

به گزارش تابناک ورزشی، گویا در قرارداد این فصل بشار رسن بندی اضافه شده بود مبنی بر اینکه اگر تا ۱۵ نوامبر (۲۴ آبان) مطالباتش از فصل پیش که چیزی بیش از ۱۰۰ هزار دلار است، دریافت نکند ادامه قرارداد او فاقد اعتبار خواهد بود. تاریخی که زمان آن گذشته و شنیده می‌شود هافبک پرسپولیس هنوز پولی دریافت نکرده است.

با این وجود گفته می‌شود این بازیکن در ترکیب گابریل کالدرون سرمربی آرژانتینی پرسپولیس برای دیدار فردا (پنجشنبه) مقابل ذوب‌آهن قرار دارد و باید دید آیا او از بند موجود در قراردادش استفاده می کند و به شاکی جدید قرمزها تبدیل می شود یا خیر؟ 

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار