ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حمله و اتهام‌ زنی انور قرقاش به ایران و ترکیه

وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجی ایران و ترکیه را عامل بی‌ثباتی در منطقه غرب آسیا معرفی کرد.
کد خبر: ۹۳۹۳۱۷
| |
7625 بازدید
حمله و اتهام‌ زنی انور قرقاش به ایران و ترکیه
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «انور قرقاش»، وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجی از منامه، پایتخت بحرین به ایران و ترکیه حمله کرد.

به گزارش خبرگزاری وام، قرقاش امروز شنبه (دوم آذر) طی سخنرانی در نشست «گفت‌وگوی منامه» گفت: «میزان دخالت ایران و ترکیه در امور کشور‌های منطقه طی دو دهه گذشته، همزمان با بی‌ثباتی در منطقه افزایش یافته است».

این مقام اماراتی، سیاست‌های ایران و ترکیه در منطقه را «خصمانه» خواند و گفت که تهران، مسئول سیاست‌های توسعه‌طلبانه طی سه دهه گذشته است.

انور قرقاش همچنین به اقدامات کشور برای مقابله با ایران اشاره کرد و گفت که ابوظبی در سطح بین‌الملل خواسته برای مقابله با ایران تلاش شود، ولی این به معنای این نیست که امارات به دنبال جنگ است.

پانزدهمین اجلاس سالانه گفت‌وگوی منامه از جمعه شب آغاز شده و فردا یکشنبه به پایان می‌رسد (۲۲ تا ۲۴ نوامبر ۲۰۱۹). وزراء و مسئولان دولتی از حدود سی و پنج کشور از خاورمیانه، آفریقا، آسیا، استرالیا، اروپا و آمریکای شمالی به این اجلاس دعوت شده اند که حدود بیست نفرشان وزیر و معاون وزیر و مشاور امنیت ملی هستند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا