مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
دستور پخت مرغ زرد
تعداد بازدید : 5295
کد خبر:۹۳۳۶۱۹
کد خبر:۹۳۳۶۱۹
27892 بازدید
ته چین؛

سه روش برای پخت فیله گوساله

فیله گوساله یکی از باکیفیت‌ترین برش‌های گوشت برای درست کردن رست و استیک است. برای پختن این بخش از گوشت گوساله روش‌ها و سس‌های بسیاری وجود دارند که در این ویدیو به سه روش محبوب رست کردن، روسوز معکوس و فیله مینیون روی ماهیتابه آموزش داده می‌شود.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟