میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ظریف: جنگ به سود هیچ کس نیست

کد خبر: ۹۳۳۳۵۷
| |
3368 بازدید
|
۱
وزیر امور خارجه ایران ضمن دعوت کشور‌های منطقه به طرح «ابتکار صلح هرمز» خطاب به رئیس جمهور آمریکا گفت، این کشور نمی‌تواند توافقی یک طرفه بر ایران تحمیل کند.

به گزارش فارس «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران امروز سه‌شنبه بار دیگر کشور‌های منطقه را به «اعتمادسازی» بین کشور‌های منطقه فراخواند و همچنین به آمریکا هشدار داد.

ظریف در گفتگو با شبکه خبری الجزیره گفت: به ابتکار اعتمادسازی بین کشور‌های منطقه تحت عنوان ابتکار هرمز دعوت می‌کنم.

وزیر خارجه ایران همچنین به آمریکا نیز هشدار داد و گفت:‌جنگ به سود هیچ کس نیست. [دونالد]ترامپ [رئیس جمهور آمریکا]نمی‌تواند توافقی یک طرفه را بر ایران تحمیل کند.

ظریف با اشاره به توافق هسته‌ای (برجام) که آمریکا اردیبهشت ۱۳۹۷ از آن خارج شد، گفت: هر توافقی درباره برنامه هسته‌ای ایران باید منافع همه طرف‌ها را برآورده کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۷
اقای ظریف حضور بی قید و بند ایران و حضور نظامی در منطقه صلح نمی اورد .
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات