تعداد بازدید : 5964
کد خبر:۹۳۲۷۱۹
کد خبر:۹۳۲۷۱۹
16025 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
28 October 2019
ته چین؛

دستور پخت استیک در فر با روسوز معکوس

اساس پخت استیک روی روسوز شدن آن روی گریل یا ماهیتابه گریل است. روسوز شدن استیک ویژگی متمایز کننده آن از سایر روش‌های پخت گوشت است ولی گاهی اوقات گوشت استیک ضخیم‌تر از آن است که صرفا با پخت روی گریل گوشت به دمای مناسب پخت برسد. در این ویدیو با استفاده از یک دماسنج میله‌ای مخصوص استیک ابتدا در فر پخته شده و سپس روی ماهیتابه روسوز می‌شود به این شکل هم داخل گوشت به دمای مورد نظر رسیده است و هم رو سوز شده است.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.