تعداد بازدید : 3650
کد خبر:۹۲۷۰۰۰
کد خبر:۹۲۷۰۰۰
10690 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
02 October 2019
ته چین؛

روش فرآوری کنسرو ماهی تن

کنسرو ماهی تن که در اشتباه مصطلح تن ماهی نیز خوانده می‌شود، یکی از پرمصرف‌ترین کنسروها در ایران است. برخی این کنسرو را گرم می‌کنند و مصرف می‌کنند اما می‌توان با افزودنی‌هایی کنسرو ماهی تن را فرآوری کرد و ارتقاء داد. اکنون این روش ارتقای کنسرو ماهی متن را فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.