تعداد بازدید : 3651
کد خبر:۹۲۷۰۰۰
کد خبر:۹۲۷۰۰۰
10800 بازدید
ته چین؛

روش فرآوری کنسرو ماهی تن

کنسرو ماهی تن که در اشتباه مصطلح تن ماهی نیز خوانده می‌شود، یکی از پرمصرف‌ترین کنسروها در ایران است. برخی این کنسرو را گرم می‌کنند و مصرف می‌کنند اما می‌توان با افزودنی‌هایی کنسرو ماهی تن را فرآوری کرد و ارتقاء داد. اکنون این روش ارتقای کنسرو ماهی متن را فرا می‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟