میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

احتمال مذاکره روسیه با ایران برای فروش تجهیزات پدافند هوایی

«دیمیتری شوگایوف»، مدیر سازمان همکاری نظامی و تکنولوژی روسیه روز جمعه احتمال مذاکره روسیه با ایران برای تحویل تجهیزات پدافند هوایی و تجهیزات رادیویی-الکترونیکی را رد نکرد.
کد خبر: ۹۲۶۲۴۱
| |
3495 بازدید
|
۱

«دیمیتری شوگایوف»، مدیر سازمان همکاری نظامی و تکنولوژی روسیه روز جمعه احتمال مذاکره روسیه با ایران برای تحویل تجهیزات پدافند هوایی و تجهیزات رادیویی-الکترونیکی را رد نکرد. 

شوگایوف با بیان اینکه روسیه کاملاً منطبق با قواعد بین‌المللی عمل می‌کند گفت همکاری‌های دفاعی با ایران برای تحویل سلاح‌های تهاجمی به این کشور قبل از اکتبر ۲۰۲۰ (مهرماه ۱۳۹۹) مجاز نیست. 

اشاره مدیر سازمان همکاری‌های نظامی و فناوری روسیه به زمانی است که محدودیت فروش سلاح‌ها و تجهیزات متعارف به ایران به پایان می‌رسد. در حال حاضر، فروش این سلاح‌ها به ایران نیازمند تأیید شورای امنیت است، اما طبق مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، این محدودیت‌ها اکتبر ۲۰۲۰ به پایان می‌رسند. 

شوگایوف گفت: «قبل از منقضی شدن تحریم‌های شورای امنیت می‌توانیم درباره همکاری در زمینه موضوعات زیر بحث کنیم: تحویل تجهیزات پدافند هوایی، ایجاد سامانه‌های یکپارچه تجسس، امنیت و دفاعی برای سواحل خلیج فارس، تحویل تجهیزات رادیویی-الکترونیکی، نوسازی تجهیزات پدافند هوایی و تحویل سلاح‌ها و مهمات سبک.»

 پیش از این شوگایوف گفته که روسیه آماده تحویل ساامنه پدافند دفاعی اس‌-۴۰۰ به ایران است اما جمهوری اسلامی ایران هنوز درخواستی برای دریافت این سامانه‌ها نکرده است. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عقیل
|
Germany
|
۰۴:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۶
لطفا قرارداد اس ۴۰۰ رو ببندید و این اس ۴۰۰ها رو تحویل بگیرید
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت