صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

نفس‌های سخت یاسمن

کد خبر: ۹۲۰۴۰۹
| |
16606 بازدید

یاسمن تنها چهارماه داشت که ناگهان دستانش قدرت تحرک خود را از دست داد. دارو‌هایی که پزشکان مختلف برایش تجویز کردند نیز نتیجه‌بخش نبود تا اینکه به پزشک متخصص ژنتیک مراجعه کرد. همانجا بود که نام این بیماری به گوش مادر یاسمن خورد. یاسمن یکی از انگشت‌شمار بیماران مبتلا به نوع یک «SMA» در کشور است. تنها واکنش او به جهان پیرامونش، لبخند‌های کوچکش در پاسخ به محبت مادر است و کورسوی امید را در دل آنان زنده نگه می‌دارد.

یکی از مشکلات اصلی این بیماران، آسیبی است که به نخاع و ریه‌های آن‌ها وارد می‌شود. به گفته پزشکان، هزینه درمان این آسیب‌ها ۷۵۰ هزار دلار است، اما به دلیل اینکه این بیماری در ایران به عنوان «بیماری خاص» شناخته نشده، هزینه‌های درمان این بیماری از سوی دولت تقبل نمی‌شود.

یاسمن اینک دو ساله ونیم دارد برخلاف پیش‌بینی پزشکان، همچنان به زندگی امیدوار است؛ امیدوار به تغییر قانون، کمک دولت و خیر خیرخواهان.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار