ته چین؛
 		تکنیک سرخ کردن بال مرغ یخ زده
 			 			بال مرغ میتواند گزینه خوبی برای رنگین کردن سفره شما در مهمانیها باشد اما زمانبر بودن و زحمت درست کردن آنها باعث میشود افراد بسیاری از آن اجتناب کنند. در این ویدیو روش سرخ کردن بال مرغ یخزده آموزش داده میشود با این روش میتوانید بالها را از قبل آماده کرده و در فریزر قرار دهید و سپس آنها را بلافاصله بعد از خارج کردن از فریزر در روغن زیاد به روش دیپفرای (روغنپزی عمیق) سرخ کنید. 		
 	  	  			گزارش خطا 		
 		 		     پسندها:
 		۰
 	برچسبها:
  		  			ته چین  		  			آشپزی  		  			ویدیو  		  			فیلم  		  			بال مرغ  		  			مرغ  		  			سرخ کردن مرغ یخ زده  		  			دیپ فرای  		  			غرق در روغن  		  			تکنیک دیپ فرای  		  			سرخ کردن بال مرغ  		  			درست کردن بال مرغ  		  			دیپ فرای کردن بال مرغ  		  			سرخ کردن بار مرغ یخ زده  		  			سرخ کردن سریع مرغ یخ زده