همسر بشار اسد توانست بر سرطان غلبه کند

کد خبر: ۹۱۵۸۲۸
|
۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۰ 04 August 2019
|
21300 بازدید

همسر رئیس جمهور سوریه از غلبه بر سرطان خود و موفق بودن روند درمان خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، «اسماء اسد»، همسر رئیس جمهور سوریه اعلام کرد که بیماری سرطان او با موفقیت مداوا و ریشه‌کن شده است.

دفتر ریاست جمهوری سوریه شامگاه شب اعلام کرد که دوره درمان خانم اسما اسد با موفقیت پایان یافته است. همسر بشار اسد در پیام تصویری از مردم سوریه به دلیل حمایت و احساساتشان طی مرحله درمان خود تقدیر کرد.

او همچنین در این پیام خود، برای همه بیماران سرطانی و غیرسرطانی شفای عاجل مسئلت داشته و آرزو کرد که امنیت و شکوفایی به سوریه بازگردد.

حضور اسماء اسد در بیمارستان برای درمان

خانم اسماء اسد یک سال پیش بود که به بیماری سرطان سینه مبتلا و مجبور شد برای مداوا، روند شیمی‌درمانی را شروه.

او همچنین در گفت‌وگویی با شبکه السوریه گفت: «به طور کامل بر سرطان پیروز شدم».

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت