ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

داعش مسئول حمله تروریستی در طرابلس

کد خبر: ۹۰۹۵۴۹
| |
5484 بازدید

داعش تأیید کرد که این گروهک در پشت‌پرده حمله تروریستی در طرابلس لبنان با چهار کشته بوده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، گروهک داعش مسئولیت حمله به خودرو امنیتی در طرابلس لبنان در ماه گذشته میلادی (ژوئن) را بر عهده گرفت.

بر اساس گزارش روزنامه «النبأ» (وابسته به داعش) این گروهک تأیید کرد که فرد مهاجم از اعضایش بوده و دلیلی برای این موضوع ارائه نکرد.

در سوم ژوئن (2019) عناصر تروریست مسلح در خیابان‌های طرابلس اقدام به تیراندازی کردند؛ نیروهای امنیتی نیز بلافاصله با این افراد وارد درگیری شده و آنها را داخل ساختمانی در طرابلس به محاصره در آوردند.

درگیری‌ها پس از آن شروع شد که افراد مسلح اقدام به سمت خودروی گشتی نیروهای امنیتی در طرابلس تیراندازی کردند. با کشته شدن «عبدالرحمن المبسوط» سرکرده افراد مسلح در طرابلس، درگیری‌ها به پایان رسیدن است.

در این حمله تروریستی چهار نفر از نیروهای امنیتی لبنان جان خود را از دست دادند.

طرابلس دومین شهر بزرگ لبنان است و در شمال این کشور قرار دارد؛ این شهر هر از چند گاه شاهد درگیری‌هایی محدود است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟