برداشت محصول جو در« ساری »

کد خبر: ۹۰۹۲۰۲
| |
7822 بازدید

جو از محصولات مهم زراعی سرزمین جلگه جنگلی مازندران است. در سال های اخیر به طور میانگین 60 هزار تن خوشه پرچین جو پاییزه در اراضی این استان کشت و برداشت شده است. کشاورزان چهاردانگه هر ساله در ماه‌های مهر و آبان به کشت و در تیر و مرداد به برداشت سنتی و ماشینی این محصول زراعی می‌پردازند. از خوشه‌های جو برای خوراک انواع دام و از ساقه‌های باقی‌مانده آن برای تعلیف دامداران استفاده می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت