برداشت محصول جو در« ساری »
کد خبر: ۹۰۹۲۰۲
| | 7919 بازدید
جو از محصولات مهم زراعی سرزمین جلگه جنگلی مازندران است. در سال های اخیر به طور میانگین 60 هزار تن خوشه پرچین جو پاییزه در اراضی این استان کشت و برداشت شده است. کشاورزان چهاردانگه هر ساله در ماههای مهر و آبان به کشت و در تیر و مرداد به برداشت سنتی و ماشینی این محصول زراعی میپردازند. از خوشههای جو برای خوراک انواع دام و از ساقههای باقیمانده آن برای تعلیف دامداران استفاده میشود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




