بازدید 7362

برداشت محصول جو در« ساری »

کد خبر: ۹۰۹۲۰۲
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۰۲:۴۳ 03 July 2019

جو از محصولات مهم زراعی سرزمین جلگه جنگلی مازندران است. در سال های اخیر به طور میانگین 60 هزار تن خوشه پرچین جو پاییزه در اراضی این استان کشت و برداشت شده است. کشاورزان چهاردانگه هر ساله در ماه‌های مهر و آبان به کشت و در تیر و مرداد به برداشت سنتی و ماشینی این محصول زراعی می‌پردازند. از خوشه‌های جو برای خوراک انواع دام و از ساقه‌های باقی‌مانده آن برای تعلیف دامداران استفاده می‌شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی