صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

تجمع دوباره دانش‌آموختگان حقوق مقابل مجلس

کد خبر: ۹۰۴۹۱۲
| |
6397 بازدید
تعدادی از دانش‌آموختگان حقوق در اعتراض به اعمال ظرفیت در آزمون وکالت و تأخیر مجلس شورای اسلامی در بررسی "طرح جامع پذیرش و آموزش وکالت" مقابل ساختمان مجلس تجمع کردند.

به گزارش تسنیم؛ امروز سه‌شنبه ۲۱ خرداد ۹۸، تعدادی از دانش آموختگان رشته حقوق با تجمع مقابل مجلس شورای اسلامی از کمیسیون قضایی مجلس درخواست کردند هر چه سریعتر تکلیف "طرح جامع وکالت" را روشن کرده و برای رأی‌گیری به صحن علنی مجلس ارسال کند.

افراد حاضر مقابل مجلس شورای اسلامی همچنین از بهادری جهرمی؛ رئیس جدید مرکز وکلای قوه قضائیه خواستند طبق ماده ۱۸۷ برنامه سوم توسعه آزمون وکالت را در سال جاری برگزار کند.

تجمع‌کنندگان همچنین با در دست گرفتن پلاکارد‌هایی از قضات دیوان عدالت اداری به خاطر قرار دادن کانون وکلای دادگستری در زمره مراجع صدور مجوز کسب و کار، تقدیر و تشکر کردند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات