مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه آلبالو پلو با مرغ
تعداد بازدید : 620
کد خبر:۹۰۲۸۰۹
کد خبر:۹۰۲۸۰۹
5946 بازدید
ته‌چین؛

طرز تهیه تخم‌مرغ آب‌پز با سولجرهای آنچووی

سولجر، نانی است که به نازکی برش خورده و تست شده است. این نام در اثر یک سری تبلیغات تلویزیونی در دهه 1950 میلادی باب شد. سولجرها معمولا همراه با تخم‌مرغ‌های آب‌پز عسلی خورده می‌شوند و یکی از غذاهای کلاسیک صبحانه هستند. اما در این ویدیو یک نسخه خوشمزه‌تر و متفاوت از سولجر با تخم‌مرغ‌های آب‌پز عسلی را فرا خواهید گرفت که در آن سولجرها به کره آنچووی آغشته می‌شوند. مواد لازم : ماهی‌های آنچووی (یک قوطی کنسرو) 30 گرم کره 2 قاشق غذاخوری روغن ماهی آنچووی چهار تکه نان خمیر ترش 3 عدد تخم‌مرغ محلی 2 قاشق غذاخوری جعفری کمی فلفل
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟