بازدید 12690

خدمات مدارس غیرانتفاعی لاکچری در تهران!

کد خبر: ۹۰۱۴۶۱
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲ 25 May 2019
هفته گذشته بود که رئیس سازمان مدارس غیردولتی شهریه مدارس غیرانتفاعی را اعلام کرد. بر اساس گفته‌های مجتبی زینی‌وند حداکثر شهریه برای مدارس ابتدایی شهر تهران ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، دبیرستان‌های دوره اول متوسطه حداکثر ۱۱ میلیون تومان و برای دبیرستان‌های دوره دوم متوسطه به غیر از پایه دوازدهم حداکثر ۱۵ میلیون تومان دانست.

«ایران» در ادامه نوشت: بر اساس الگوی مصوب وزارت آموزش و پرورش این شهریه شامل سرویس، غذا و لباس دانش‌آموزان نمی‌شود. همین افزایش البته صدای خیلی از خانواده‌ها را درآورده است. چرا که بسیاری از آن‌ها بر این باورند با برنامه‌های جانبی مدارس ۳ تا ۴ میلیون تومان به شهریه مصوب آموزش و پرورش اضافه خواهد شد و آن‌ها دیگر به خاطر شرایط اقتصادی توان پرداخت این شهریه را ندارند. البته این مشکل خانواده‌هایی است که وضع مالی آنچنان خوبی ندارند، برای برخی از اولیای دانش‌آموزان فرقی ندارد که این ارقام چقدر بالا و پایین شود. آن‌ها فقط می‌خواهند که دانش‌آموزشان از خدمات مدارس غیر دولتی درجه یک بهره ببرند. آن‌هایی هم که ندارند، می‌روند و می‌گردند تا مدرسه دولتی یا هیأت امنایی مناسب برای فرزند خود پیدا کنند. اگر هم مدرسه‌ای دولتی باب میل‌شان نباشد، ترجیح می‌دهند مدرسه غیردولتی درجه دو یا سه‌ای را که با جیب و درآمدشان هماهنگ است پیدا کنند. آنطور که خبرنگار ما در بررسی‌های خود متوجه می‌شود مدارس غیرانتفاعی بر اساس خدماتی که ارائه می‌دهند به درجه یک، دو و سه تقسیم می‌شوند که بر اساس همین تقسیم بندی شهریه مدارس هم متفاوت است.

از اردوی شیراز تا اردوی فرانسه

مدرسه درجه یک: مدارس خاص نام اصلی آنهاست. مدارسی که با قدرت و ثروت تأسیس شده‌اند. مدارسی که ورود به آن‌ها برای هر دانش‌آموزی دست یافتنی نیست و حتی آموزش‌وپرورش نیز برای نظارت بر فعالیت آن‌ها قدرت چندانی ندارد. یکی از این مدارس در غرب شهر واقع شده است. مجتمع بزرگ آموزشی که از مهد کودک تا دبیرستان دانش‌آموز دارد. شهریه‌ای که این مدرسه می‌گیرد در مقطع ابتدایی ۱۵ میلیون تومان، متوسطه اول ۱۹ میلیون تومان و متوسطه دوم ۲۳ میلیون تومان است. این مدرسه لیستی از برنامه‌های مختلف را به خانواده ارائه می‌دهد که دانش‌آموزان باید آن را یاد بگیرند. دانش‌آموزان در این مدرسه باید یک موسیقی را به صورت تخصصی آموزش ببینند. زبان دوم خارجی، یک ورزش تخصصی، شنا، یوگا، زومبا، آموزش کامپیوتر را آموزش می‌بینند.

این مدارس اردوی داخلی و خارجی دارند و برای کنکوری‌ها کلاس‌های خاص برگزار می‌کنند. البته خانواده‌هایی که می‌خواهند مهاجرت کنند، می‌توانند فرزندانشان را در کلاس‌های بین‌المللی این مدرسه ثبت نام کنند و دانش‌آموزان سر کلاس زبان انگلیسی آموزش می‌بینند. تعدادی از مدارس سرشناس شهر تهران هستند که مدل آموزش‌شان این چنین است. این مدارس خاص را می‌توان در مناطق یک تا سه پایتخت جست‌وجو کرد؛ مدارسی که مشتریانشان نیز خاص هستند.

بر اساس پرس و جو‌های خبرنگار ما، والدینی که فرزندان‌شان را در این مدارس ثبت‌نام کرده‌اند مشکلی برای پرداخت شهریه ندارند. بر اساس گفته‌های برخی از اولیا همه دانش‌آموزان برای نشستن پشت میز و نیمکت این مدرسه آزمون سختی را می‌دهند. اگر در این آزمون قبول شوند تازه اجازه ورود به مدرسه را پیدا می‌کنند. این موضوع را والدین برخی از دانش‌آموزان می‌گویند. مادر یکی از دانش‌آموزان پایه یازدهم درباره نحوه ثبت نام دخترش در این مدرسه می‌گوید: «ابتدا کارنامه بچه را دیدند و بعد گفتند باید در آزمون شرکت کند. در آخر هم پدر و مادر را خواستند و از هزینه‌هایی که در طول سال باید پرداخت شود صحبت کردند. ما برای پایه یازدهم ۲۲ میلیون تومان پرداخت کردیم، اما با برنامه فوق برنامه‌ای که برخی‌هایش هم اجباری بود در نهایت هزینه سال تحصیلی دخترم ۳۵ میلیون تومان شد. البته اردو‌های خارجی و داخلی هم دارند مثلاً دخترم اردوی فرانسه را شرکت کرد و ما در حدود ۵۰ میلیون تومان هزینه سفر فرانسه را دادیم. البته امسال سفر شیراز هم داشتند که حدود ۵ میلیون تومان هزینه کردم.»

چند نفر از دانش‌آموزانی که در این مدرسه درس می‌خوانند هم می‌گویند: «این مدرسه آموزش‌های خاصی ندارد فقط اردو‌های داخلی و خارجی خوبی دارد.»

یکی از همین دانش‌آموزانی که در اردو‌ها شرکت کرده است می‌گوید: «ما عاشق اردو‌های خارج از کشورش هستیم. خودم سوئد و فرانسه را رفتم. برای سوئد ۳۰ میلیون و برای پاریس هم ۵۰ میلیون داده‌ایم و در آنجا از دانشگاه‌ها، چند مدرسه و مراکز تفریحی دیدن کردیم.»

از کلاس چرتکه تا روباتیک

مدرسه درجه دو: خبرنگار ما در پیگیری‌هایش به این نتیجه رسید که تعداد مدارس درجه دو غیر دولتی بیشتر از درجه یک‌ها است. این مدارس کمی بیشتر از نرخ مصوب آموزش و پرورش شهریه دریافت می‌کنند. پس از پی بردن از شهریه‌های متفاوت مدارس غیردولتی که مثل مدارس سرشناس شهر نیستند به چند مدرسه در شرق تهران سر زدم. شهریه این مدارس در مقطع ابتدایی ۱۱ میلیون، متوسطه اول ۱۵ میلیون و متوسطه دوم ۱۸ میلیون تومان می‌رسد. البته این میزان هزینه بدون کلاس‌های فوق برنامه است.

اکثر این مدارس کلاس زبان، استخر، بازی و تفریح، چرتکه، روباتیک و شعر و شاعری را دارند. با اینکه هنوز ثبت نام دانش‌آموزان به‌طور جدی شروع نشده است، اما برخی از خانواده‌ها از افزایش قیمت‌ها گفتند. مادر یکی از دانش‌آموزان پایه سوم ابتدایی که دخترش به مدرسه‌ای در شرق تهران می‌رود دراین باره می‌گوید: «این مدرسه تقریباً در منطقه شرق بسیار سرشناس است و برای همین مجبوریم هر هزینه‌ای که می‌گویند را پرداخت کنیم. امسال مدیر مدرسه اعلام کرد که برای پایه سوم ابتدایی حدود ۱۱ میلیون تومان شهریه می‌گیریم؛ که با کلاس فوق برنامه و زبان انگلیسی و سرویس فکر می‌کنم ۱۵ میلیون تومان باید هزینه کنم.»

البته آنطور که مادر این دانش‌آموز می‌گوید میزان شهریه در هر پایه متفاوت است: «دانش‌آموزان کلاس چهارم حدود ۱۲ میلیون تومان شهریه می‌دهند و بستگی دارد در کدام پایه باشند.»

او البته می‌گوید: «مدیر مدرسه قرارداد مصوبه آموزش و پرورش را به خانواده‌ها برای امضا می‌دهد، اما آن‌ها می‌دانند که باید بیشتر از مصوبه آموزش و پرورش پرداخت کنند.»

مدارس درجه سه: مدارس دیگری هم هستند که مانند مدارس قبل نیستند. آن‌ها شهریه مصوب آموزش و پرورش را می‌گیرند والبته تخفیف هم می‌دهند. ماجرای این مدرسه روایت مادری است که برای ثبت‌نام فرزندش در پایه متوسطه به چندین مدرسه غیردولتی در منطقه ۱۱ سر زده است و در نهایت مدرسه‌ای با تخفیف ویژه انتخاب کرده است. این مادر که فرزندش پشت کنکوری است می‌گوید: «امسال پسرم کنکور دارد و مجبورم مدرسه‌ای ثبت نامش کنم که کلاس‌هایی برای کنکور داشته باشد. در این منطقه مدرسه غیردولتی زیاد است، اما هزینه‌هایشان با آنچه مصوب آموزش و پرورش است متفاوت است. با این همه بررسی مدرسه‌ای را پیدا کردم که ۱۳ میلیون می‌گیرد. می‌توانم در طول سال این مبلغ را پرداخت کنم.»

استقرار تیم‌های نظارتی

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش از استقرار تیم‌های نظارتی مشترک با ادارات آموزش و پرورش در مناطق یک تا شش تهران خبر می‌دهد. مجتبی زینی وند درباره نظارت بر شهریه مدارس غیردولتی به ایسنا می‌گوید: در حال حاضر تیم‌های نظارتی مشترک میان سازمان مدارس غیر دولتی و اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران ویژه در مناطق یک تا شش مستقر است. در مناطق هفت تا ۱۲ نیز در روز‌هایی ناظران حضور پیدا می‌کنند.

وی درباره شهریه مدارس غیردولتی نیز عنوان می‌کند: این شهریه از راه‌های مختلفی، چون پورتال و منوی میز الکترونیکی، اپلیکیشن استعلام میزان شهریه در تلفن همراه، نصب پوستر در مدرسه، لینک سامانه سناد و سامانه مشارکت‌ها قابل اطلاع و استعلام است. مدارسی که شهریه اضافی بگیرند باید به خانواده‌ها برگردانند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به قرارداد شهریه می‌افزاید: سند دو برگی قرارداد تهیه می‌شود که یک نسخه در اختیار خانواده قرار می‌گیرد و یک نسخه در اختیار مدرسه است.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲۲
ما هم تو شهر ها و روستاهای دور تو کلاساس 30 نفره داریم گذران میکنیم....عدالت فقط یه حرفه رو کاغذ....
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
عدالت به این معنا نیست که همه به یک اندازه ثروت داشته باشند
عدالت یعنی هر کس به حقی که شایسته اش است برسد نه حقی که فکر میکند برایش است
در نظر بگیرید که مدارس با این قیمت مدارس معمولی محسوب میشوند
برای یک مدرسه در پایه 11 در سال قبل فقط و فقط مدرسه بدون هیچ خدمات جانبیی ماانند غذا و سرویس و اردو و غیره 29 میلیون تومان پرداخت شده است
کاوه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
برادر عزیز خوب شما شهریه ای نمی پردازید و هزینه تحصیل شما به عهده دولت است. وقتی هم که افرادی فرزندشان را به مدرسه دولتی نمی فرستند هزینه تحصیل فرزند ایشان از گردن دولت برداشته می شود و دولت می تواند برای مدارس دولتی بیشتر هزینه کند. پس وجود مدارس خصوصی با عدالت منافاتی ندارد. کسی که امکانات مالی بیشتری دارد خودش هزینه تحصیل فرزندش را به عهده می گیرد. بعید می دانم کسی هم پیدا شود که هزینه کردن مردم برای آموزش بهتر فرزندشان را مذموم بداند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
تو شهر اصفهان کلاسهای ۴۰ نفره داریم
فساد در مدارس و سیستم غیر انتفاعی بیداد می کند.آیا نفرات اول کنکور از این مدارسند؟
پاسخ ها
کاوه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۴
پاسخ سوال شما بر خلاف انتظارتان مثبت است!!!
بزرگترین خیانت به کشور تاسیس مدارس غیرانتفاعی بود که تبعیض ناروا و نشانه کامل بی عدالتی آموزشی است من اگر وزیر بودم همین الان مدارس غیرانتفاعی را تعطیل می کردم تا آقازاده ها به مدارس عادی بروند این کار هم خدمت به مردم است و هم خدمت به آقازاده ها است که تافته جدا بافته بار نیایند ، چون اغلب اینها از پول بادآورده پدرانشان که بی زحمت بدست اورده اند فربه شده اند
باند و باند بازی
تو این دوره زمونه مردم تو نون شبشون موندن...حالا عده ای از کجا میارند فقط واسه بچهشون هر سال صد میلیون هزینه میکنند؟...بنظرتون میتونه اینجور پولها حلال باشه؟
بچه زبان یاد گرفت واقعا اگه عرضه داره باید بفرستی اون ور آب.
پارسال ۱۱ دادم امسال ۱۸
دراین مدارس چند نفر متخصص پرورش پیداکرده وبه جامعه راه پیدا میکنن که میتونن به مردم خدمت کنن؟!!کسی که با کار سالم و تولید وتلاش پول درمیاره فرزندش رو به این مدارس نمی فرسته.مدارس غیر انتفاعی در هرسطحش، بنگاه های اقتصادی هستن و به دانش آموز به چشم مشتری نگاه میکنن.
میگم اون حرفها که میگفتن اب مجانیه .و....و تحصیل مجانیه چی شد؟
کسی که بچش رو میبره اینجور مدارس خودش با رضایت پول داده، اگر بنظرشون گرونه کسی مجبورشون نکرده تو این مدارس درس بخونن
در همه دنیا این نوع سیستم آموزشی آزاد وجود داره و کسانیکه پولدار هستند می تونن استفاده کنند به هر حال تو کشور هتل 5 ستاره داریم مسافرخانه هم داریم و چیزهای دیگه . هر کس به اندازه درآمدش می تونه زندگی کنه .
اونوقت فقط میگن دانشگاه آزاد زیاد شهریه میگیره!!!
یکی از مدارس غیر انتفاعی شمال شهر مدرسه ای است که در منطقه ولنجک جنب دانشگاه شهید بهشتی می باشد (مدرسه ا.ز).
این مدرسه برای پایه سوم ابتدایی در سال جاری 24 میلیون تومان شهریه درخواست نموده است که با هزینه سرویس و عیدی معلم ها و سایر هزینه ای سالی 30 میلیون تومان روی دست والدین هزینه می گذارد. سال گذشته هم شهریه را از 15 میلیون به 21 میلیون رساندند و اعتراض والدین به هیچ جایی نرسید. جالب این است که افزایش چهل درصدی شهریه سال گذشته در 31 شهریور ماه به اطلاع والدین رسید. زمانیکه هیچ کس نمی توانست فرزندش را جابجا کند. (دقیقا مثل زورگیری سر گردنه).
حتی برخی والدین به تعزیرات حکومتی بابت این افزایش شکایت کردند که تعزیرات هیج واکنشی نشان نداد.
مدارس غیر انتقاعی مصداق کامل کدخدا را ببین و ده را بچاپ هستند. با آموزش و پرورش می بندند و هر غلطی که خواستند می کنند. حرف هم که بزنید می فرمایند بچه را ببرید.
تاسف انگیز ترین قسمت داستان سطح علمی این مدرسه شمال شهر است. که به حدی افتضاح شده که هیچ یک از مدارس منطقه دانش آموز از این مدرسه قبول نمی کنند و شرط قبولی دانش آموز از این مدرسه این است که در تابستان باید معلم خصوصی برای بچه گرفته شود تا ضعف های آموزش این مدرسه جبران شود.
تا کنون هیچ دانش آموزی در این مدرسه موفق به کسب مدارج عملی استانی نشده است . صرفا پول پول پول و حرف مفت مدیر مدرسه
متاسفم برای دولت مردان کشورم که همه امور زندگی مردم را با نرخ لاکچری هم سطح خودشان که پول باد اورده است قیمت گذاری میکنند در صورتی که من کارمند که حقوق دریافتیم حدود سه میلیون تومان و مستاجر هم هستم شما بفرمایید چطور میتوانم با این تورم پسرم را امسال با مبلغ پانزده میلیون تومان در خواستی مدرسه ثبت نام نمایم .در صورتی که اموزش باید رایگان باشد با این اوضاع بچه های امثال من نمی توانند درس بخوانند ممنونم از چهل سال زحمات شما انشا... روزی برسد تا جبران کنیم .
مدارس غیر انتفاعی با دولتی فرقی ندارند .
فقط دولت حقوق تعدادی از معلمان را از این طریق پرداخت میکند.
مگر مقرر نبود که تحصیل طبق قانون اساسی رایگان باشد .
این هم مثل واگذاری اصل ۴۴ و نشات گرفته از ان است.
ایا مدارس دولتی به تعداد نیاز است که بچه ها در ان تحصیل کنند.
50 میلیون فرانسه
5 میلیون شیراز

متر و معیار هزینه های اردو چیه؟
مدارس سلام در سطح تهران و طباطبایی در پونک و پیشگامان در اتوبان نیایش و مفید که متعلق به اقای ایکسه!!!! چندین برابر شهریه میگیرند و هیچ بار علمی ندارند
فارغ التحصیلهای این مدارس ته ته تهش میشن دلال اما از نوع با کلاسش!

اونی هم که بدون هزینه های چند ده میلیونی سر از المپیاد ها در میاره ته ته تهش میشه استاد دانشگاه های معتبر آمریکا

منم که اینجا نشستم و این مقاله رو میخونم ته ته تهش میگم "از ماست که برماست"
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل