صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خشم ترکیه از اقدام پارلمان پرتغال درباره نسل کشی ارامنه

وزارت خارجه ترکیه بیانیه اخیر پارلمان پرتغال در تایید نسل‌کشی ارامنه در سال 1915 را محکوم کرد.
کد خبر: ۸۹۴۸۹۱
| |
2691 بازدید

وزارت خارجه ترکیه بیانیه اخیر پارلمان پرتغال در تایید نسل‌کشی ارامنه در سال 1915 را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت خارجه ترکیه با محکومیت بیانیه اخیر پارلمان پرتغال اعلام کرد: اینگونه رویکردهای مغایر با حقوق بین‌الملل و اروپا و سیاسی کردن حوادث تاریخی غیرقابل قبول است.

به نوشته بیانیه منتشر شده، پارلمان پرتغال با رد تاریخ و واقعیات دست به این اقدام زده است، در نهایت انتظار می‌رود که این پارلمان به اسناد تاریخی و حقوقی احترام بگذارد.

به تازگی پارلمان پرتغال در بیانیه نسل کشی ارامنه در سال 1915 را تایید کرده است.

ارمنستان و ترکیه چندین دهه بر سر اینکه کشتار و تبعید ارامنه در جریان جنگ جهانی اول توسط نیروهای عثمانی باید نسل کشی خوانده شود یا خیر، با یکدیگر اختلاف نظر داشته‌اند.

ترکیه "نسل‌کشی" بودن کشتار، حبس و تبعید اجباری ارامنه را در سال ۱۹۱۵ که به گفته ارمنی‌ها یک و نیم میلیون نفر کشته بر جای گذاشت، به شدت تکذیب می‌کند.

ارامنه همه‌ساله ۲۴ آوریل را به یاد کشته‌شدگان واقعه‌ای که در این روز در سال ۱۹۱۵ رخ داد، گرامی می‌دارند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات