ته چین؛

تکنیک برشته کردن غذا روی زغال

کد خبر: ۸۹۲۲۹۰
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹ 20 April 2019
تعداد بازدید : 1053
کد خبر: ۸۹۲۲۹۰
|
۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹ 20 April 2019
|
5509 بازدید
بازدید 5509
به جز استفاده از سیخ و توری گریل می‌توان با گذاشتن مواد غذایی روی خود زغال‌ها نیز آن‌ها را پخت. روش استفاده از این روش که باعث می‌شود غذا دودی‌تر شود را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟