تعداد بازدید : 1053
کد خبر:۸۹۲۲۹۰
کد خبر:۸۹۲۲۹۰
5535 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ | ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
20 April 2019
ته چین؛

تکنیک برشته کردن غذا روی زغال

به جز استفاده از سیخ و توری گریل می‌توان با گذاشتن مواد غذایی روی خود زغال‌ها نیز آن‌ها را پخت. روش استفاده از این روش که باعث می‌شود غذا دودی‌تر شود را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟