نخست‌وزیر انگلیس خواهان تعویق موعد برگزیت شد

کد خبر: ۸۸۶۹۳۱
| |
2575 بازدید

نخست‌وزیر انگلیس با ارسال نامه‌ای به رئیس شورای اتحادیه اروپا خواهان به تعویق افتادن موعد برگزیت شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، ترزا مِی نخست‌وزیر این کشور با ارسال نامه‌ای به رئیس شورای اتحادیه درخواست کرد موعد برگزیت تا 30 ژوئن (9 تیر) به تعویق بیافتد.

دفتر نخست‌وزیر انگلیس ساعتی پیش متن نامه ترزا مِی به دونالد تاسک را منتشر کرد. زمان پیشنهادی ترزا مِی پس از برگزاری انتخابات پارلمان اتحادیه اروپا است، انتخاباتی که به گفته نخست‌وزیر انگلیس شرکت این کشور در آن «غیرقابل‌قبول» است.

شب گذشته بود که منابع اروپایی از شکست دوباره دور جدید مذاکرات لندن و بروکسل بر سر مفاد توافق مورد مذاکره طرفین برای برگزیت خبر دادند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت