میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نخست‌وزیر انگلیس خواهان تعویق موعد برگزیت شد

کد خبر: ۸۸۶۹۳۱
| |
2619 بازدید

نخست‌وزیر انگلیس با ارسال نامه‌ای به رئیس شورای اتحادیه اروپا خواهان به تعویق افتادن موعد برگزیت شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، ترزا مِی نخست‌وزیر این کشور با ارسال نامه‌ای به رئیس شورای اتحادیه درخواست کرد موعد برگزیت تا 30 ژوئن (9 تیر) به تعویق بیافتد.

دفتر نخست‌وزیر انگلیس ساعتی پیش متن نامه ترزا مِی به دونالد تاسک را منتشر کرد. زمان پیشنهادی ترزا مِی پس از برگزاری انتخابات پارلمان اتحادیه اروپا است، انتخاباتی که به گفته نخست‌وزیر انگلیس شرکت این کشور در آن «غیرقابل‌قبول» است.

شب گذشته بود که منابع اروپایی از شکست دوباره دور جدید مذاکرات لندن و بروکسل بر سر مفاد توافق مورد مذاکره طرفین برای برگزیت خبر دادند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت