میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آخرین وضعیت بودجه دانشگاهها

کد خبر: ۸۸۶۲۲۹
| |
2753 بازدید

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: درحال حاضر حدود ۹۰ درصد بودجه دانشگاه ها اختصاص یافته و امیدواریم تا پایان سال این رقم به ۱۰۰ درصد برسد.

به گزارش مهر، محمد کافی گفت: از سوی سازمان برنامه و بودجه حدود ۹۰ درصد بودجه دانشگاه‌ها تخصیص یافته اما این رقم در خصوص بخش‌های غیر حقوق و دستمزد بسیار پایین‌تر است.

وی افزود: باتوجه به اینکه تا پایان سال ۹۷ تنها چند روز باقی مانده بنابراین امیدواریم میزان تخصیص بودجه دانشگاه‌ها ۱۰۰ درصد شود و همچنین تخصیص‌ها تبدیل به نقدینگی شود.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد خاطرنشان کرد: درحال حاضر دانشگاه‌ها به پیمانکاران بدهکار هستند و بسیاری از تعهدات خود را موکول به روزهای پایانی کرده اند بنابراین امیدواریم تخصیص بودجه این مراکز به صورت ۱۰۰ درصدی محقق شود که بتوانیم تعهدات خود را اجرا کنیم.

کافی اظهار داشت: شرایط سختی بر اداره دانشگاه‌ها حاکم است و وزیر علوم نیز پیگیر موضوع اختصاص کامل بودجه دانشگاه‌ها تا پایان سال است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات