صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

كويت، كويت مردان!!

در حال حاضر آنچه در جامعه كويت براي يك تازه‌وارد جلب توجه مي‌كند، برخورد زنان اين كشور با مردان خارجي است كه خصوصا ايراني و لبناني‌هاي آنها به شدت مورد توجه زنان كويتي هستند و با پيشنهادهاي اغوا كننده ازدواج زنان ثروتمند كويتي روبه‌رو مي‌شوند.
کد خبر: ۸۸۵۲
| |
67976 بازدید

روزنامه «القبس» كويت در صفحه اول شماره امروز خود، با ارائه جدولي، آمار افراد واجد شرايط براي شركت در انتخابات پيش روي مجلس اين كشور بر اساس جنسيت افراد را منتشر كرد.

به گزارش سرويس بين‌الملل «تابناک»،‌ بر اساس اين آمار، 361684 نفر حق شركت در اين انتخابات را دارند كه از اين تعداد، 161185 نفر را مردان و 200499 نفر را زنان تشكيل مي‌دهند.
آنچه بسيار بيشتر از تاثيرات سياسي اين آمار جلب توجه مي‌كند، بيشتر بودن 25 درصدي جمعيت زنان در كشور كويت نسبت به جمعيت مردان اين كشور است. همچنين با در نظر گرفتن رقم غير قابل تصور 52 درصدي طلاق، اوج بحران اجتماعي در اين كشور معلوم مي‌شود.

در حال حاضر آنچه در جامعه كويت براي يك تازه‌وارد جلب توجه مي‌كند، برخورد زنان اين كشور با مردان خارجي است كه خصوصا ايراني و لبناني‌هاي آنها به شدت مورد توجه زنان كويتي هستند و با پيشنهادهاي اغوا كننده ازدواج زنان ثروتمند كويتي روبه‌رو مي‌شوند.

البته از دلايل مهم گرايش زنان كويتي به مردان ايراني و لبناني علاوه بر زيبايي ظاهري آنان، خوشرفتاري اين مردان با زنان در مقايسه با بدرفتاري برخي مردان كويتي با زنان و بي‌قيد بودن گروهي از مردان كويتي نسبت به قيود اخلاقي و خانوادگي است.

در حال حاضر پديده چندهمسري در كويت به شدت رواج يافته و علاوه بر آن، ميزان فساد در اين جامعه به طرز وحشتناكي افزايش يافته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۴
من از ايراني هائي هستم كه مدتي در كويت زندگي كردم و خبراشتياق ازدواج زنان كويتي با ايراني ها را تاييد نميكنم.نميدانم منبع اين خبر چه كسي بوده .اي كاش صحت يا سقم اين گونه اخبار از منابع رسمي گرفته شود تا بي خود و بي جهت مردم فكر نكنند در كويت چه خبر هائي است و ...
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۳:۳۶ - ۱۳۸۷/۰۱/۲۶
من هم به عنوان فردی که با جامعه ی کویت اشنایی دارم این خبر را تایید نمی کنم . قوانین حاکم بر کویت ازدواج زنان کویتی با اتباع خارجی را بسیار محدود میکند از جمله ی این محدودیت ها این است که زن کویتی در صورت ازدواج با مرد ایرانی باید تابعیت کویت را ترک و به تابعیت ایران در اید که در اینصورت از ارث هم محروم خواهد شد
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...