صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتراض دیپلماتیک ایران به قرقیزستان

ایران پس ازاطلاع ازموضوع مسافرت ریگی ، سرکرده تروریستها ، با هواپیمای قرقیزی و دستگیری نامبرده ، سفیر قرقیزستان در تهران را احضار ونسبت به این موضوع اعتراض کرده است.
کد خبر: ۸۸۲۳۰
| |
11275 بازدید

درپی دستگیری ریگی ، سرکرده گروهک تروریستی شرق ایران ، در هواپیمای قرقیزستان ، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت : قرقیزستان باید به اسناد و قطعنامه های سازمان ملل متحد در زمینه مبارزه با تروریسم بیشتر توجه کند.


به گزارش واحد  مرکزی خبر ، مهمانپرست افزود : ایران پس ازاطلاع ازموضوع مسافرت ریگی ، سرکرده تروریستها ، با هواپیمای قرقیزی و دستگیری نامبرده ، سفیر قرقیزستان در تهران را احضار ونسبت به این موضوع اعتراض کرده است.

وی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر ضرورت همکاریهای منطقه ای بین کشورها در امر مبارزه با پدیده تروریزم و درپی قرائن قطعی مبنی بر حضور و تشخیص هویت تروریست شرور عبدالماک ریگی و مسافرت وی با هواپیمای قرقیزی و دستگیری نامبرده ، با احضار سفیر قرقیزستان در تهران ، مراتب نگرانی خود از بکارگیری سرزمین کشورهای منطقه علیه منافع ، مصالح و امنیت جمهوری اسلامی ایران را به وی ابلاغ کرد .

در این دیدار سفیر قرقیزستان با محکوم کردن اعمال تروریستی عبدالمالک ریگی و قدردانی از مهمان نوازی برای ارائه تسهیلات به مسافران قرقیزی به هنگام دستگیری این تروریست ، گفت : مراتب را به دولت خویش منعکس خواهد کرد .
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار