ته چین؛

طرز تهیه پاستا سیسیلی

کد خبر: ۸۷۶۳۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹ 12 February 2019
تعداد بازدید : 2200
کد خبر: ۸۷۶۳۶۷
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۹ 12 February 2019
|
12291 بازدید

مواد لازم:
سه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
کمی آب
6 تا 7 فیله ماهی آنچوی
یک حبه سیر
پنج تا شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری دانه کاج و کشمش
دو قاشق چای‌خوری شکر
مقدار زیادی فلفل
پن‌گراتاتو (نوعی آرد سوخاری ترد با طعم سیر)
پاستا مارگریتا

 

بازدید 12291
در هر قسمت از ایتالیا پخت غذا‌ها و به ویژه پاستاها متفاوت است. دانستن اینکه چند نوع پاستا در ایتالیا و در شهر‌ها مختلف وجود دارد به اندازه کافی حیرت آور است ولی جالب‌تر این است که سس‌های پاستا‌ها نیز بسیار متنوع و متفاوتند. در این ویدیو دستور پخت پاستا مارگریتا با ماهی آنچُوی را فرا می‌گیرید. این پاستا، یک پاستا سیسیلی اصیل است و طعم عالی دارد.سس این پاستا با گوجه، ماهی آنچوی،سیر،روغن زیتون،دانه کاج و کشمش درست می‌شود. دستور پخت این پاستا فوق‌العاده را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟