از سرگیری پروازهای مستقیم به دمشق

کد خبر: ۸۶۹۲۲۲
| |
5129 بازدید

رئیس شرکت هواپیمایی سوریه از آمادگی سه کشور عربی برای از سرگیری پرواز‌های مستقیم خود به دمشق خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک؛ شفاء النوری روز شنبه گفت شرکت های هواپیمایی امارات عربی متحده ، عمان و بحرین آماده از سرگیری پروازهای مستقیم خود به دمشق هستند .
النوری افزود هیئتی از شرکت هواپیمایی عمان در راستای آمادگی این کشور برای ازسرگیری پروازهایش به پایتخت سوریه روز پنجشنبه از فرودگاه دمشق بازدید کرد .

شفاء النوری تاکید کرد شرکت های هواپیمایی الخلیج بحرین و الاتحاد امارات نیز خواستار بازدید از فرودگاه دمشق شدند.

رئیس شرکت هواپیمایی سوریه گفت این دیدارها در راستای آماده سازی برای ازسرگیری پروازها به دمشق صورت می گیرد.

گفتنی است هم اکنون پروازها از دمشق به امارات توسط شرکت هواپیمایی سوریه و شرکت « أجنحة الشام » این کشور انجام می گیرد .

شرکت هواپیمایی سوریه پروازها از دمشق به بحرین را هم آغاز کرد .

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت