صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

آیا بانک مرکزی از اصلاح نظام بانکی غفلت کرده است؟

کد خبر: ۸۶۶۳۳۸
| |
4942 بازدید

به گزارش خبرنگار تابناک اقتصادی؛ عبدالناصر همتی، رییس کل بانک‌مرکزی در یادداشتی اینستاگرامی درباره اصلاح نظام بانکی، اظهار داشت: طی چند ماه اخیر، تمرکز بانک مرکزی بر بازار ارز وتلاش برای ایجاد ثبات در این بازار، این تصور را موجب شده است که بانک مرکزی از موضوع مهم اصلاح نظام بانکی غفلت کرده یا آن را به تأخیر انداخته است.
 

همتی بانک مرکزی نظام بانکی


وی ادامه داد: به اطلاع کارشناسان و صاحبنظران ومردم عزیز می رسانم طی سه ماه گذشته براساس مصوبات شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا و با تشکیل کمیته نقدینگی و بازار پول متشکل از جمعی از صاحبنظران اقتصادی، پولی و بانکی و مسؤلین بانک مرکزی وطی جلسات متعدد برنامه های لازم برای این امر خطیر طراحی شده است و به یاری خداوند متعال به تدریج و با تأیید مراجع ذیربط اجرایی خواهد شد. 

رییس کل بانک مرکزی در پایان این یادداشت آورده است: معضلات پیش انباشته در نظام بانکی و حساسیت این امر نیازمند دقت نظر و تدبیر لازم در اصلاح نظام بانکی می باشد پرهیز ازتعجیل، تداوم ثبات بازار پول وصیانت از سپرده های مردم، پیش شرط های هر اقدامی در این زمینه است. مضافا که بانک های کشور بی وقفه  در خدمت اقتصاد کشور و جامعه خواهند بود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات