تعداد بازدید : 2787
کد خبر:۸۶۱۰۹۷
کد خبر:۸۶۱۰۹۷
14068 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ | ۱۳۹۷/۰۹/۲۶
17 December 2018
ته‌چین؛

روش تمیز کردن و پوست کندن کنگر فرنگی

کنگر فرنگی، در منابع طب سنتی ایرانی ارده شاهی نوعی گیاه یکساله، بومی جنوب اروپا و کناره مدیترانه‌است. غنچه این گیاه خوراکی است و بیشتر به صورت آب‌پز پخته می‌شود. همچنین، در ایتالیا، این گیاه اصلی پیتزای چهارفصل در فصل بهار است. کنگر فرنگی یا آرتیشو گیاهی است علفی که در ایران نیز پرورش داده می‌شود و در طب جدید عصاره آن به صورت آمپول یا قطره بنام کوفیتول تجویز می‌شود. در این ویدیو طرز تمیز کردن و پوست کندن کنگر فرنگی را فرا خواهید گرفت.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.