صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین اخبار از مرزبانان گروگان گرفته شده در میرجاوه

وزیر کشور گفت: با تلاش دستگاه های امنیتی و انتظامی و خصوصا وزارت امور خارجه، فعلا ۵ نفر از مرزبانان ما را در اختیار پاکستانی ها قرار دارند؛ پیگیر هستیم تا همه عزیزانی که در اختیار اشرار هستند، آزاد شوند.
کد خبر: ۸۵۲۳۵۹
| |
5455 بازدید
|
۲

وزیر کشور گفت: با تلاش دستگاه های امنیتی و انتظامی و خصوصا وزارت امور خارجه، فعلا ۵ نفر از مرزبانان ما را در اختیار پاکستانی ها قرار دارند؛ پیگیر هستیم تا همه عزیزانی که در اختیار اشرار هستند، آزاد شوند.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور، در حاشیه نشست هم اندیشی کارگروه های ستاد مرکزی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، در جمع خبرنگاران در ارتباط با آخرین اخبار درباره مرزبانان ربوده شده توسط یک گروهک تروریستی در میرجاوه، اظهار کرد: با تلاش دستگاه های امنیتی و انتظامی و خصوصا وزارت امور خارجه، فعلا ۵ نفر از مرزبانان ما را در اختیار پاکستانی ها قرار دارند؛ پیگیر هستیم تا همه عزیزانی که در اختیار اشرار هستند، آزاد شوند.

وی ادامه داد: دولت پاکستان تاکنون همکاری بسیار خوبی داشته و توقع این است که این همکاری را به اتمام برساند تا همه عزیزان به وطن خود بازگردند. توقع دیگر ما از دولت پاکستان، تقویت همکاری های امنیتی در مرزها است.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: با وزیر کشور پاکستان که صحبت کردم، وعده داد اتفاقاتی در این خصوص بیفتد و همکاری های مشترک مرزی داشته باشیم.

وی همچنین گفت: می‌توانیم عملیات مشترک مرزی با دولت پاکستان داشته باشیم و از نظر اطلاعاتی کارهای زیادی با هم انجام دهیم و حتی به عنوان وزیر کشور و مسئول امنیت داخلی کشور اعلام می کنم اگر لازم بود و آن ها شرایط لازم را برای عملیات به هر دلیلی نداشتند، ما آمادگی داریم تحت نظر و اجازه آن ها در مناطق حضور اشرار، عملیات انجام دهیم.

رحمانی فضلی تصریح کرد: اگر تا کنون اقدامی در آن سوی مرز صورت نداده‌ایم، به دلیل احترامی است که ما به تمامیت ارزی پاکستان به عنوان کشوری که همیشه با آن ها وحدت استراتژیک داشته ایم، بوده است؛ اگر اجازه دهند، چنین قدرتی را داریم و اعمال خواهیم کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
خوب حالا چند نفرشون آزاد شدن اینو بگین
سبوس برنج شمال
|
United States
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۶
تا کی باید جرم ربایندگان بی بند بار پاکستانیها رو بکشیم؟





یعنی این موشکهای ما اینقد زنگ زده بدردشون نمیخوره تا کار رو یکسره کنیم







تا درس عبرتی باشه برای این ناخلفهای انسان نما.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟