بازدید 3386

زیرساخت‌های لازم برای اداره مستقل بیمارستان‌ها فراهم نیست

نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکیدبراینکه بیمارستان‌ها درآمد محدودی دارند و بیمه‌ها نیز مطالبات این بخش را با تاخیر پرداخت می‌کنند اداره مستقل بیمارستان‌ها را به دلیل فراهم نبودن زیرساخت‌های لازم غیرممکن دانست.
کد خبر: ۸۴۳۷۳۷
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۴ 17 October 2018

محمدجواد جمالی نوبندگانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در مورد درخواست برخی از روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی مبنی بر اداره مستقل بیمارستان‌های دولتی گفت: ما باید در این خصوص واقع‌گرا باشیم به‌ویژه در شرایط کنونی کشور که بسیاری از بیمارستان‌ها دولتی اعم‌از دانشگاهی و غیردانشگاهی در تامین هزینه‌های خود با مشکل مواجه شده‌اند، کما اینکه حدود 14 ماه است که کارانه برخی از کارمندان و پزشکان آنها پرداخت نشده است.

تشدید مشکلات مالی بیمارستان‌ها به دلیل پرداخت مطالباتشان در قالب اوراق قرضه

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بسیاری از بیمه‌ها علاوه بر اینکه مطالبات بیمارستان‌ها را با تاخیر پرداخت می‌کنند، بجای مبالغ نقدی اوراق قرضه ارائه می‌دهند که دو سال آینده قابل دریافت باشد.

وی تصریح کرد: وقتی بیمه‌ها قادر به پرداخت مطالبات این بخش به صورت نقدی نیستند و بیمارستان‌ها نیز درآمد محدودی دارند و نمی‌توانند هزینه‌های خود را پرداخت کنند، چطور می‌توانند مستقل شوند؟

طب در کاپیتالیستی‌ترین کشورهای جهان نیز دولتی است

جمالی نوبندگانی یادآورشد: هم‌اکنون در تمام دنیا و قانون اساسی کشور بر ضرورت ارائه خدمات بهداشت و درمان به صورت رایگان تاکید شده است و حتی در کاپیتالیستی‌ترین کشورهای جهان هم طب دولتی است، چرا که سلامت مردم از اهمیت بسزایی برخوردار است و نمی‌توان با آن بازی کرد.

وی تاکید کرد: بی‌تردید دولت باید هم کنترل، هم نظارت و هم حمایت ویژه‌ای از حوزه بهداشت و درمان کرده و برای آن سوبسید پرداخت کند، اما متاسفانه برای کنترل در این زمینه زیرساخت‌های لازم فراهم نیست.

کنترل مافیایی هزینه‌های درمان در کشور

جمالی نوبندگانی با یادآوری اینکه در کشور هزینه‌های درمان واقعی نیستند و عواملی غیر از درمان مافیایی را برای کنترل این بخش ایجاد کرده‌اند، اظهار کرد: ایران از جمله کشورهایی است که به طرز وحشتناکی مصرف مُسکن در آن بالا است، همچنین تجویز دارو در پشت و روی نسخه توسط پزشکان و افزایش واردات بخش تشخیصی اعم‌از درخواست‌های بی هدف و بدون معاینه برای انجام آزمایش، آنژیوگرافی و ام آر آی و تبلیغات برای خریداری کردن تجهیزات پزشکی خارجی که در پی سفر پُرهزینه مسئولان اتفاق می‌افتد، هزینه‌های سنگینی را به حوزه سلامت تحمیل می‌کند و این در حالی است که در کشورهای توسعه‌یافته این موارد محدود بوده و حالت ارجاعی دارد.

نماینده مردم در مجلس دهم، بیان کرد: پرونده الکترونیک سلامت، سطح‌بندی ارائه خدمات توسط داروخانه‌ها، اجرای گایدلاین‌ها، کنترل نسخه‌نویسی و برخورد با افرادی که به این موارد توجه نکنند می‌تواند موجب کاهش هزینه‌های حوزه سلامت شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار