صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسید پاشی روی یک پزشک در تهران

کد خبر: ۸۴۳۶۶۷
| |
3414 بازدید
|
۱
راکب یک موتور سیلکت در اتوبان امام علی تهران 4 لیتر اسید را روی یک پزشک متخصص ریخت.

به گزارش فارس، سه روز قبل فردی ناشناس در اتوبان امام علی تهران اقدام به اسید پاشی بر روی یک پزشک مرد متخصص اورولوژی کرده است. 

فرد اسید پاش که راکب موتورسیکلت بوده است با استفاده از ترافیک در اتوبان به خودروی این آقای پزشک نزدیک شده و حدود 4 لیتر اسید را روی صورت و بدن وی می‌ریزد. 

 این متخصص اورولوژی متولد 1354 و دارای یک فرزند است که تمام وقت خود را در یک بیمارستان دولتی تهران طبابت می‌کرده است.

همسر وی درباره این واقعه گفت: همسرم از محل کار به سمت منزل می‌آمد که در راه توسط یک موتور سوار ناشناس مورد اسیدپاشی قرار گرفت.

همسرم فردی بی حاشیه بود و تمامی بیماران و همکارانش از وی رضایت داشته اند و این مسئله را تایید می کنند؛ همسرم با هیچ کس خصومتی نداشت و از انگیزه فرد اسید پاش بی اطلاعم.

وی ادامه داد: متاسفانه پس از این حادثه نیز فرد اسید پاش که کلاه کاسکت هم به سر داشته از محل متواری می‌شود و ماشین‌های عبوری در اتوبان همسرم را به بیمارستان می‌رساند.

همسر این پزشک جوان در خصوص آخرین وضعیت درمانی وی گفت: روند درمان برای این موارد طولانی مدت است و شاید چند ماه طول بکشد؛ در حال حاضر دست ها و پاها به شدت آسیب دیده؛ از طرفی نیمه چپ صورت هم که رو به طرف پنجره خودرو بوده آسیب دیده است اما خدا را شکر چشم‌ها سالم هستند. 

وی ضمن درخواست از مسئولان قضایی و انتظامی برای تسریع در روند پیگیری این پرونده و دستگیری فرد اسید پاش گفت: از مردم هم می‌خواهم که برای بهبود وضعیت همسرم دعا کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۷/۲۵
یک بار برای همیشه اشد مجازات را برای اسید پاش قانونی کنند لطفا ...........
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار