صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اردوغان: پرونده خاشقجی را شخصاً پیگیری می‌کنم

کد خبر: ۸۴۰۶۴۲
| |
5732 بازدید

رئیس‌جمهوری ترکیه امروز (یکشنبه) روزنامه‌نگار منتقد مفقود شده سعودی را «دوست» خود خطاب کرد و گفت که شخصا پرونده وی را دنبال می‌کند.

به گزارش ایسنا، گزارش‌ها حاکی است که جمال خاشقچی، روزنامه‌نگار منتقد سعودی سه‌شنبه هفته گذشته در کنسولگری عربستان در استانبول مفقود شده است. خبرگزاری رویترز به نقل از دو منبع آگاه در ترکیه خبر داد، مقام‌های این کشور بر این باورند که این روزنامه‌نگار منتقد که پس از ورود به کنسولگری ریاض در استانبول ناپدید شده بود، در داخل ساختمان این مقر دیپلماتیک به قتل رسیده است.

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه به خبرنگاران در آنکارا گفت که کنسولگری عربستان و فرودگاه‌های استانبول برای پیدا کردن اثری از روزنامه‌نگار منتقد سعودی زیر ذره‌بین هستند.

وی گفت، هنوز امیدوار است که جمال خاشقچی در صحت و سلامت باشد.

رئیس‌جمهوری ترکیه افزود که مقامات مسئول در حال بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته هستند و ورود و خروج‌ به فرودگاه‌های استانبول را زیر نظر دارند.

اردوغان در عین حال تاکید کرد که باید منتظر نتیجه تحقیقات ماند که در زمان خود منتشر خواهد شد.
تصویر هوایی از ساختمان کنسولگری عربستان در استانبول - منبع: خبرگزاری دوغان

وی، جمال خاشقجی را یک «روزنامه‌نگار و دوست» خطاب کرد. رئیس‌جمهوری ترکیه گفت که شخصا پرونده مفقود شدن او را دنبال می‌کند و نتایج تحقیقات درباره این موضوع اعلام خواهد شد.

رئیس‌جمهوری ترکیه اظهار داشت: ان‌شاء‌الله ما با شرایطی روبرو نشویم که خواهان آن نیستیم.

اردوغان: پرونده خاشقجی را شخصاً پیگیری می‌کنم

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار