ته چین؛

طرز تهیه کباب ترش

کد خبر: ۸۳۹۴۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۰ 04 October 2018
تعداد بازدید : 5548
بازدید 15433
کباب ترش نوعی کباب است که در مناطق شمالی کشور به‌ویژه استان گیلان طبخ می‌شود. در این نوع کباب تکه‌های گوشت راسته گوساله یا گوسفند را در ترکیب رب انار ترش، گردو و سبزیجات معطر محلی (معمولاً سبزی چوچاق يا شوشاق) خوابانده و پس از اینکه مواد تا حدودی جذب گوشت خام شد، گوشت را کباب می‌کنند. جواد جواد آشپز حرفه‌ای طرز تهیه این کباب پرطرفدار را آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط