تعداد بازدید : 5549
کد خبر:۸۳۹۴۹۶
کد خبر:۸۳۹۴۹۶
16308 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه کباب ترش

کباب ترش نوعی کباب است که در مناطق شمالی کشور به‌ویژه استان گیلان طبخ می‌شود. در این نوع کباب تکه‌های گوشت راسته گوساله یا گوسفند را در ترکیب رب انار ترش، گردو و سبزیجات معطر محلی (معمولاً سبزی چوچاق يا شوشاق) خوابانده و پس از اینکه مواد تا حدودی جذب گوشت خام شد، گوشت را کباب می‌کنند. جواد جواد آشپز حرفه‌ای طرز تهیه این کباب پرطرفدار را آموزش می‌دهد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟