عکس العمل قبایل بدوی آفریقا به طعم قرمه سبزی!
تعداد بازدید : 857
کد خبر:۸۳۹۱۲۹
کد خبر:۸۳۹۱۲۹
7370 بازدید
ته چین؛

دستور پخت سینه مرغ پرشده

گوشت پر شده یا کوردون بلو غذایی سوییسی و فرانسوی است که در آن گوشت که می‌تواند راسته گوساله یا مرغ باشد با تکه ای از پنیر دلخواه پر می‌شود و سپس سرخ شود. کوردون بلو در فرانسوی به معنی روبان آبی است که در زمان هنری سوم به بالاترین شوالیه ها داده می‌شد. از این روبان بعدها به بهترین آشپزها که بهترین غذاها را سرو می‌کردند نیز داده می‌شد. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟