تعداد بازدید : 857
کد خبر:۸۳۹۱۲۹
کد خبر:۸۳۹۱۲۹
7312 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۹ | ۱۳۹۷/۰۷/۱۰
02 October 2018
ته چین؛

دستور پخت سینه مرغ پرشده

گوشت پر شده یا کوردون بلو غذایی سوییسی و فرانسوی است که در آن گوشت که می‌تواند راسته گوساله یا مرغ باشد با تکه ای از پنیر دلخواه پر می‌شود و سپس سرخ شود. کوردون بلو در فرانسوی به معنی روبان آبی است که در زمان هنری سوم به بالاترین شوالیه ها داده می‌شد. از این روبان بعدها به بهترین آشپزها که بهترین غذاها را سرو می‌کردند نیز داده می‌شد. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.