ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مرگ ۳ کودک یک خانواده با دلایل نامعلوم

اقدامات آزمایشی از طریق پزشکی قانونی به دستور مقام قضایی در حال انجام است، تا کنون نتیجه خاصی از آزمایشات به دست نیامده اما فرآیند همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۸۳۶۶۷۴
| |
7472 بازدید

رئیس پزشکی قانونی استان کرمان در خصوص اخباری که در فضای مجازی مبنی بر فوت سه نفر از اعضای یک خانواده منتشر شد، اظهار کرد: دو خواهر و یک برادر شب 31 شهریور ماه طبق روال معمول خوابیدند و صبح روز بعد (یکم مهرماه) بیدار نشدند که خانواده آنها متوجه فوت این افراد شدند.

به گزارش ایسنا، عباس آمیان با بیان این مطلب افزود: اقدامات آزمایشی از طریق پزشکی قانونی به دستور مقام قضایی در حال انجام است، تا کنون نتیجه خاصی از آزمایشات به دست نیامده اما فرآیند همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، شب گذشته در شبکه‌های مجازی اخباری با این مضمون که سه کودک به علت مسمومیت غذایی در کرمان فوت کرده‌اند، منتشر شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟