صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مهدی مهدوی کیا به استیل آذین پیوست

کد خبر: ۸۳۱۲۴
| |
12602 بازدید

مهاجم سابق تيم فوتبال اينتراخت فرانكفورت آلمان براي عقد قرارداد رسمي امروز به باشگاه استيل‌‌آذين مي‌رود.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي مهدوي كيا با فسخ قرارداد با باشگاه اينتراخت فرانكفورت و تسويه حساب با اين تيم آلماني بامداد امروز به ايران بازگشت.

اين بازيكن بعد از 11 سال بازي در بوندس ليگاي آلمان و پس از نيمكت نشيني هاي مداوم در اينتراخت با اين باشگاه براي جدايي به توافق رسيد و امروز براي عقد قرارداد با استيل آذين راهي اين باشگاه مي شود.

مهدوي كيا در توافقات اوليه به مدت 18 ماه براي عقد قرارداد با مسئولان باشگاه استيل آذين مذاكره كرده و به توافقات اوليه رسيده است.

او امروز ساعت 11 صبح اين مذاكرات را نهايي مي كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟