تعداد بازدید : 5629
کد خبر:۸۲۸۹۸۶
کد خبر:۸۲۸۹۸۶
17632 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ | ۱۳۹۷/۰۶/۰۷
29 August 2018
ته چین؛

دستور پخت بوقلمون با لایه نمک

شاید عجیب بنظر برسد ولی پخت غذا همراه با لایه ضخیم نمک که منظور چیزی نزدیکی سی تا چهل پیمانه است، روند پخت غذا را تسریع کرده و با حفظ رطوبت باعث آبدار شدن آن می‌گردد. این سبک آشپزی معمولا در پخت ماهی، مرغ و بوقلمون انجام می‌شود. در این ویدیو این روش پخت را با یک بوقلمون درسته می‌بینید و این سبک آشپزی آشنا می‌شوید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.