تعداد بازدید : 5629
کد خبر:۸۲۸۹۸۶
کد خبر:۸۲۸۹۸۶
17698 بازدید
ته چین؛

دستور پخت بوقلمون با لایه نمک

شاید عجیب بنظر برسد ولی پخت غذا همراه با لایه ضخیم نمک که منظور چیزی نزدیکی سی تا چهل پیمانه است، روند پخت غذا را تسریع کرده و با حفظ رطوبت باعث آبدار شدن آن می‌گردد. این سبک آشپزی معمولا در پخت ماهی، مرغ و بوقلمون انجام می‌شود. در این ویدیو این روش پخت را با یک بوقلمون درسته می‌بینید و این سبک آشپزی آشنا می‌شوید.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟