تکذیب شایعه انفجار مین و مهمات

مهار آتش‌سوزی مرگبار در جنگل‌های مریوان

کد خبر: ۸۲۸۲۱۱
| |
4727 بازدید

‌فرماندار مریوان از مهار آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع روستای پیله و سلسی این شهرستان خبر داد و گفت: خطای انسانی و گرمای هوا علت این آتش سوزی بوده است.

به گزارش ایسنا، ‌محمد شفیعی ‌در مورد جزئیات حادثه آتش سوزی امروز در جنگل‌های روستای پیله و سلسی مریوان اظهار کرد: به محض اطلاع از این حادثه نیروهای منابع طبیعی، محیط زیست، هلال احمر، فعالان زیست محیطی، نیروهای بسیج و تیپ 328 ارتش در این مکان حضور یافتند و به کار امدادرسانی پرداختند.

مهار آتش‌سوزی مرگبار در جنگل‌های مریوان

وی افزود: متاسفانه در پی این حادثه چهار نفر جان باخته‌اند و دو نفر هم مصدوم شده‌اند که مصدومان توسط بالگرد به بیمارستان‌های سنندج انتقال یافتند.

فرماندار مریوان علت جان باختن این چهار نفر را غلظت زیاد دود و خفگی ناشی از آن ذکر کرد و افزود: خوشبختانه هم اکنون حال عمومی دو نفر مصدومی که به بیمارستان منتقل شده‌اند، خوب بوده و وخیم نیست.

وی در ادامه با بیان اینکه این آتش سوزی در ساعت 9 صبح امروز آغاز شده و ساعت 12 به اوج خود رسیده یود، تصریح کرد: خوشبختانه بعدازظهر این آتش سوزی به صورت کامل مهار شده است.

شفیعی همچنین ضمن تکذیب شایعه انفجار مین و مهمات در این منطقه، اظهار کرد: با بازدید میدانی که صورت گرفته مشخص شد که چنین چیزی صحت ندارد و این مکان، منطقه ممنوعه نیست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: براساس اعلام اولیه کارشناسان منابع طبیعی یک نفر در این منطقه آتش روشن کرده است که به دلیل سهل انگاری و وزش باد و گرمای هوا آتش شعله ور شده و به سایر نقاط سرایت کرده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت