عکس العمل قبایل بدوی آفریقا به طعم قرمه سبزی!
تعداد بازدید : 1546
کد خبر:۸۲۷۵۷۰
کد خبر:۸۲۷۵۷۰
13231 بازدید
ته چین؛

دستور پخت مرغ پخته شده با سرکه بالزامیک

سرکه بالزامیک نوعی سرکه است که معمولا از پوراب انگور درست می‌شود و از کشور ایتالیا می‌آید. این نوع سرکه طعمی شیرین تر از سرکه های دیگر است و در آشپزی و طعم دادن به غذا نقش ویژه ای دارد. در این ویدیو دستور پخت خوراک مرغ همراه با سرکه بالزامیک را می‌بینید که طعم خوشمزه و متفاوتی به خوراک می‌دهد. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟