كاهش تلفات تصادفات جادهاي
سرهنگ عليرضا اسماعيلي فرمانده پليس راه کشور از کاهش پنج درصدي حوادث راهنمايي و رانندگي در کشور خبر داد.
به گزارش مهر ، فرمانده پليس راه کشور اظهار داشت: در 9 ماه نخست سال جاري تلفات تصادفات جاده اي در سطح کشور بيش از پنج درصد کاهش داشته است.
وي تصريح کرد: در مدت زمان ياد شده تعداد افراد فوت شده بر اثر تصادفات جاده اي در کشور نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته 600 نفر کاهش يافته است.
فرمانده پليس راه کشور کاهش تلفات تصادفات راهنمايي و رانندگي را محصول تعامل خوب سازمانها و رعايت قوانين از سوي مردم دانست و بيان داشت: عدم استاندارد زيرساخت هاي جاده اي، شرايط بد جاده ها به لحاظ ظرفيت و ايمني، بالا بودن تعداد سفرها از طريق جاده و افزايش تعداد خودروها از جمله علل عمده تصادفات جاده اي است.
سرهنگ اسماعيلي بر ضرورت فرهنگسازي در اين زمينه تاکيد کرد و آموزش در همه عرصه ها به ويژه از طريق مدارس را زمينه ساز کاهش تصادفات و تلفات ناشي از آن ارزيابي کرد.


