صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
وزارت صنعت اعلام کرد:

واردات فوری ۲۰ هزار تن کاغذ مطبوعات

با موافقت وزارت صنعت ، معدن وتجارت ، واردات ۲۰ هزار تن کاغذ برای تامین کسری کاغذ مطبوعات و روزنامه در دستورکار قرار گرفت.
کد خبر: ۸۲۳۳۲۳
| |
4242 بازدید

با موافقت وزارت صنعت ، معدن وتجارت ، واردات ۲۰ هزار تن کاغذ برای تامین کسری کاغذ مطبوعات و روزنامه در دستورکار قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، در پی موافقت وزارت صنعت ، معدن و تجارت، به قرار گرفتن کاغذ مطبوعات و خمیر کاغذ در گروه یک و نیز تشکیل کارگروه ویژه رسیدگی به معضلات کاغذ، صبح امروز جلسه ای با حضور نماینده وزارت ارشاد ، روزنامه های غیر دولتی و نمایندگان وزارت صنعت و معدن و تجارت در محل سازمان توسعه و تجارت برگزار شد.

در این جلسه پس از بررسی درخواست های رسیده به وزارت ارشاد مجموعا با واردات ۲۰ هزار تن کاغذ مطبوعات به صورت فوری موافقت و مقرر شد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به هماهنگی ثبت سفارش و مقدمات واردات اقدام کند.

وزارت صنعت،معدن و تجارت از این پس در نظر دارد ؛ با ترک تشریفات مربوط به این حوزه برای تسریع و جلوگیری از کمبود کاغذ مطبوعات از طریق کارگروه ویژه نسبت به تخصیص ارز سهمیه ای کاغذ اقدام کند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات