مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
تعداد بازدید : 4094
کد خبر:۸۲۲۶۷۸
کد خبر:۸۲۲۶۷۸
26488 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه گوشت قلقلی

گوشت قلقلی ترکیب گوشت چرخ کرده و پیاز است که به شکل گلوله‌هایی در اندازه‌های متفاوت درست می‌شود. این غذا همراه پاستا و یا نان سیر غذای کلاسیک ایتالیایی محسوب می‌شود. در این دستور غذا از سس ووسترشر استفاده شده است این سس توسط دو شیمیدان بنام جان ویلی لی و ویلیام هنری پرینز در قرن نوزدهم میلادی ساخته شد که طعم متفاوتی به غذا می بخشد. دستور پخت این گوشت قلقلی را در این ویدیو ببینید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟