صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

باعدم رسیدگی به شکایت؛خونه به خونه بابل منحل شد

کد خبر: ۸۱۹۰۲۱
| |
2650 بازدید
|
۱

مالک باشگاه خونه به خونه طی بیانیه‌ای از تیم‌داری در فصل آینده لیگ یک انصراف داد.

به گزارش تابناک ورزشی، باشگاه خونه به خونه بابل که در آخرین روز رقابت‌های لیگ دسته یک از صعود به لیگ برتر باز ماند تا تیم دیگر مازندران یعنی نساجی به لیگ برتر صعود کند، در چند ماه گذشته پیگیر ادعایش مبنی بر تبانی در دیدار هفته پایانی نساجی مقابل راه‌آهن و موضوع صغر سنی یکی از بازیکنان این تیم بود. مسئولان این تیم امیدوار بودند با نتیجه‌بخش بودن شکایت‌هایشان به جای نساجی لیگ‌برتری شوند اما این اتفاق رخ نداد تا امروز (دوشنبه) قاسم حسن‌زاده مالک باشگاه خونه به خونه طی بیانیه‌ای عدم تیم‌داری‌اش در فصل آینده لیگ یک را اعلام کند.

مالک این باشگاه در بیانیه ای هم که در این زمینه منتشر کرده با اشاره به قضیه تبانی دیدار نساجی مقابل راه آهن در هفته آخر لیگ یک و جعل شناسنامه بازیکن صغرسنی و بابلی تیم نساجی، اظهارات تندی را متوجه مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال کرده است.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رضا تبریز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۱
من نه طرفدار نساجی ام و نه طرفدار خونه به خونه
اما خداییش بازی های آخر لیگ یک خیلی تابلو تبانی بود. مخصوصا اون چند تا گلی که نساجی توی چند دقیقه آخر زد افتضاح بود.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...