صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

۶۰۰ تروریست از ۴۰ کشور در بازداشت کرد‌ها

پنتاگون مدعی شد که نیرو‌های کُرد دموکراتیک سوریه، ۶۰۰ تروریست خارجی را که از ۴۰ کشور به سوریه آمده‌اند، در بازداشت خود دارند.
کد خبر: ۸۱۸۵۵۵
| |
3349 بازدید
پنتاگون مدعی شد که نیرو‌های کُرد دموکراتیک سوریه، ۶۰۰ تروریست خارجی را که از ۴۰ کشور به سوریه آمده‌اند، در بازداشت خود دارند.

به گزارش فارس، «شان رابرتسون» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) گفته است که نیرو‌های کُرد دموکراتیک سوریه، تاکنون ۶۰۰ تروریست خارجی را بازداشت کرده‌اند که از ۴۰ کشور مختلف دنیا خود را برای پیوستن به گروه‌های تروریستی، به سوریه رسانده‌اند.
به گزارش سی ان ان، سخنگوی پنتاگون همچنین گفته است که طبق اطلاعات آمریکا، ۴۰۰ تبعه‌ی سوری نیز در بازداشت نیرو‌های کرد هستند.
بنا بر این گزارش، یک فرمانده آمریکایی پیش از این مدعی شده بود که از میان تروریست‌های بازداشت شده، ۴۰ تن از روسیه و ده‌ها تن دیگر از آلمان و فرانسه هستند.
حضور هزاران تروریست خارجی در سوریه پس از آغاز بحران در سال ۲۰۱۱، به بحرانی دیگر برای جامعه جهانی به ویژه کشور‌های حامی تروریست‌ها تبدیل شده است.
«جیمز متیس» وزیر دفاع آمریکا پیش از این گفته بود که کشور‌هایی که اتباعشان در سوریه حضور دارند باید مسئولیت آن‌ها را بر عهده بگیرند.
بسیاری از کشورها، بیم آن را دارند که با پایان کامل بحران سوریه، بحران دیگری را با بازگشت تروریست‌ها، در شهر‌های خود شاهد باشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار