ته چین؛

دستور پخت اسپاگتی در فر

کد خبر: ۸۱۶۴۳۲
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۳ 15 July 2018
تعداد بازدید : 2422

مواد لازم:
روغن به مقدار کافی
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز
سه حبه سیر
نمک به مقدار دلخواه
فلفل تازه به مقدار دلخواه
سس پاستا 730 گرم
آب یک چهارم پیمانه
پاستا سیصد گرم
پنیر موتزارلا دو پیمانه

بازدید 12050
در این دستور پخت غذای پرطرفدار و بسیار راحت اسپاگتی با چند تغییر نشان داده می‌شود. به جای پخت روی اجاق گاز داخل فر پخته می‌شود و همچنین پنیر بیشتری نسبت به دستور اصلی این غذا بکار خواهد رفت.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط