ته چین؛

طرز تهیه برگر بوقلمون

کد خبر: ۸۱۳۱۲۱
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۲ 02 July 2018
تعداد بازدید : 1744

مواد لازم:
600 گرم گوشت بوقلمون یا مرغ چرخ کرده
یک عدد تخم مرغ
یک پیمانه خرده نان
یک قاشق چایخوری سس ووسترشر
۵-۴ قطره سس تاباسکو
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
چهار قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
سه حبه سیر
روغن گیاهی به مقدار لازم

 

 

 

بازدید 9192
در این دستورغذا برای درست کردن همبرگر از گوشت بوقلمون یا مرغ استفاده می شود تا غذایی سلامت‌تر و حتی خوش‌طعم‌تر نسبت به همبرگر گوشت گاو باشد. این گوشت به جای گریل بر روی ماهیتابه سرخ خواهد شد.
اشتراک گذاری