ته چین؛

طرز تهیه مرغ سرخ کرده با سس سویا و عسل

کد خبر: ۸۱۲۶۴۴
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۶ 01 July 2018
تعداد بازدید : 2759

مواد لازم:
دو حبه سیر
یک پیمانه آب مرغ
دو قاشق غذاخوری سس سویا
یک چهارم پیمانه عسل
یک و نیم قاشق غذاخوری آرد ذرت
نودل 440 گرم
نیم کیلو مرغ تکه شده
دو عدد هویج
لوبیا برفی 150 گرم

بازدید 19945
در این ویدیو دستور پخت غذای آسیایی شامل چند نوع سبزیجات و ادویه‌جات مختلف همراه با مرغ است که طعم جدیدی به آن می‌دهد را می بینید. استیر فرای به روش هم زدن و سرخ کردن در غذاهای چینی است که حالا در همه کشورها از این روش استفاده می شود.
اشتراک گذاری