دستگیری شرور مسلح پس از 19 سال

کد خبر: ۸۱۰۸۲۸
| |
2638 بازدید

شرور مسلحی که از عوامل اصلی به شهادت رساندن تعدادی از کارکنان نیروی انتظامی بود پس از 19 سال در یک عملیات سخت و غافلگیرانه در شهرستان «سرباز» دستگیر شد.

به گزارش ایران، سرهنگ احمد طاهری - جانشین انتظامی سیستان و بلوچستان - در بیان جزئیات دقیق این خبر به مهر گفت: در تاریخ دوازدهم آبان سال ۷۸، مأموران پلیس موادمخدر شهرستان ایرانشهر در منطقه «گورناک» در راستای برقراری نظم و امنیت و مقابله با سوداگران مرگ، در محور‌های فرعی با اشرار مسلح درگیر شدند که در این عملیات تعدادی از کارکنان انتظامی به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

تلاش‌های پلیس برای دستگیری عاملان این شهادت ادامه داشت و کارآگاهان پلیس با اشراف اطلاعاتی، در نخستین ساعات شهادت مأموران، هویت ضاربان را شناسایی کردند ولی این اشرار با تغییر مداوم محل سکونت خود متواری شده بودند.

سرهنگ طاهری تصریح کرد: یگان‌های عملیاتی پلیس به‌دنبال پایش‌های اطلاعاتی موفق شدند آخرین مخفیگاه یکی از عاملان اصلی این حادثه دلخراش را در یکی از مناطق حاشیه‌ای شهرستان «سرباز» شناسایی و وی را در یک عملیات غافلگیرانه و پیچیده دستگیر کردند.

متهم در تحقیقات تخصصی کارآگاهان پلیس به تیراندازی و شهادت چند نفر از کارکنان نیروی انتظامی در این حادثه اعتراف و پس از تکمیل پرونده مقدماتی به‌منظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت